Kedu ihe omume PK nke richroc dị?

N'oge opupu ihe ubi nke March, anyị Richroc otujuputara n'ike, ahuhu na mkpali.Iji gosi ihe okike nke otu anyị, anyị malitere mkpọsa ahịa na March.Ihe omume a abụghị naanị imeziwanyeanyiire eres, kamakwa iji gosi nka nka na mmụọ imekọ ihe ọnụ.

 otu ọrụ

We mere ihe omume ụlọ otu agaghị echefu echefu na mmalite nke ọnwa.Anyị si na mgbochi nke ụlọ ọrụ wee bịa okike maka iwulite otu na mmemme.Ọrụ iwulite otu a abụghị naanị na-eme ka ndị ọrụ ibe anyị bịaruo nso, ma mekwara ka nghọta na ntụkwasị obi anyị dị omimi.N'ihe ịma aka ndị dị n'èzí, anyị meriri ihe isi ike ọnụ ma mepụta otu na nkà imekọ ihe ọnụ.

Richroc

N'ime March a na-arụsi ọrụ ike ma na-emezu, ụlọ ọrụ anyị na-aga n'ihu ịmalite ọhụrụObere elungwaahịa na ọrụ, gụnyere ndị ọhụrụ anyị WGP UPS usoro inye ọkụ anaghị akwụsị akwụsị.Nke a na-adịghị akwụsị akwụsị ike ọkọnọ usoro ọ bụghị nanị na-arụ ọrụ nke ọma na kwụsie ike ike ọkọnọ ọrụ, na-ahụ na nchekwa nke ndị ahịa' akụrụngwa na data, ma na-egosikwa na ụlọ ọrụ anyị ike na ntinye aka na nkà na ụzụ na innovation.e na-agba mbọ inye ndị ahịa anyị ngwaahịa kacha mma. na ọrụ, hụ na ha nwere ike ịrụ ọrụ nke ọma ma rụọ ọrụ nke ọma n'ọnọdụ ọ bụla.

otu Richroc

Site na mmemme ndị a na mmalite nke ngwaahịa ọhụrụ, ụlọ ọrụ anyị egosipụtawo ịdị mkpa na ịdị n'otu nke otu anyị, na-enye ndị ahịa ihe ngwọta na ọrụ ka mma.Anyị ga-anọgide na-arụsi ọrụ ike iji mepụta uru na ahụmahụ mara mma maka ndị ahịa anyị.


Oge nzipu: Mar-05-2024